Isolatie Subsidie Terschelling

De belangrijke eerste stap in het verduurzamen van je woning is isoleren. Terschellingers kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Welke maatregelen dit precies zijn worden vermeld in de ‘subsidieregeling isolatiemaatregelen’. Denk aan spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie en hoog-rendementsglas.

In het duurzaamheidsbudget is 50.000 euro gereserveerd voor de ‘subsidieregeling isolatiemaatregelen’. Dit past in het uitvoeringsprogramma ‘Samen duurzaam’ onder het thema ‘energie bij eilanders’. In dit thema willen we eilanders ondersteunen bij duurzaamheid. Een goede stimulans hierbij is het geven van subsidie.

Samen aanvragen

De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het feit of de subsidie alleen wordt aangevraagd of met meerdere aanvragers. Dus gaan je buren ook isoleren, dan krijgen jullie allebei een hogere subsidie!

Vraag je subsidie aan via de website van de gemeente!

Stapelen

Neem je twee of meer besparende maatregelen, dan kun je gebruik maken van de SEEH. Je mag deze subsidie combineren met de lokale subsidie, dus het is nu extra interessant om de isolatie van je woning op te pakken!

Lees meer hierover op onze website.

Deel: