Wie zijn wij?

Vele handen maken licht werk

De dagelijkse leiding van Terschelling Energie is in handen van het bestuur. Daarnaast is er een Raad van Commissarissen die toezicht houdt op het beleid en de gang van zaken van de coöperatie. Zonnepark Hee B.V. heeft haar eigen directie en is onderdeel van Terschelling Energie.

Bestuur

bestuur Terschelling Energie
Jelle Cupido

Jelle Cupido

Secretaris, woordvoerder

Eigenaar Garage Cupido. Ziet de noodzaak om z.s.m. te verduurzamen en is ervan overtuigd dat groene energie van TE de snelste en beste weg is naar resultaat.

Willemijn Steentjes

Willemijn Steentjes

Marketing & Communicatie

Eigenaar van B&B en kookstudio. Energiecoach voor ondernemers. Initiatiefnemer van 1 Dag Geen Gas en De Avond van de Duurzaamheid.

Martien Verduijn

Martien Verduijn

Penningmeester

Eigenaar Camping Landzicht. Oud adviseur Project Streekagenda Wadden van de Provincie Fryslan.

Floor Lagerwey

Floor Lagerwey

Voorzitter

Voorzitter Strandzeilvereniging Terschelling. "Iets wat je duurzaam hebt verkregen, geeft meer voldoening!"

Zonnepark Hee

directie Zonnepark Hee B.V.
Piet Sippens Groenewegen

Piet Sippens Groenewegen

Vicevoorzitter

Advocaat technologie en gereguleerde markten. Voorzitter St. Duurzame Buurtschappen. Adviseur verduurzamings- en robotiseringsprojekten.

Jacob Sil Ruige

Jacob Sil Ruige

Directeur

Bedrijfsleider Haantjes Vakantiepark. In 2008 ben ik begonnen met verduurzamen door de aanschaf van zonnepanelen. In 2010 een houtkachel aangeschaft, die aangesloten is op de cv installatie.

Raad van Commissarissen

toezichthouders van Terschelling Energie
Dirkjan van Schie

Dirkjan van Schie

Docent geschiedenis en maatschappijleer aan de scholengemeenschap 't Schylger Jouw. Ik zet me in voor een duurzame toekomst voor mijn leerlingen en mijn eigen kinderen.

Jan Hoogstra

Jan Hoogstra

Fiscaal partner bij Kamphuis & Berghuizen. Bestuurslid Vrienden van Oerol

Actief worden voor…

Ben je enthousiast geworden over de plannen Terschellinger Energie, en wil je je hier graag voor inzetten. Dit kan Terschelling Energie is altijd opzoek naar enthousiaste mensen die ons team komen versterken. Naast het bestuur hebben we enkele werkgroepen die eens in de zoveel tijd bij elkaar komen om ideeën of projecten verder uit te werken.  Om je aan te melden kun je een mailtje sturen naar info@terschellingenergie.nl.