100% lokale groene energie

Stap nu over en word klant van Terschelling Energie

Als je lokale groene stroom in huis haalt, draag je direct bij aan een schoner milieu. Je brengt simpel en snel een groot deel van de CO2 uitstoot van je huishouden omlaag. Vaak is overstappen ook nog voordeliger, want Terschelling Energie Van Ons biedt concurrerende tarieven.

Nummer 1 Duurzame Stroomleveranciers

Overstappen naar Terschelling Energie VanOns doe je voor het milieu, voor elkaar en voor jezelf. Je neemt verantwoording voor de natuur en de energievoorziening van nu en de toekomst. Wij op onze beurt, nemen verantwoording voor het uitvoeren van de taken waar we voor staan. De levering van energie gaat via onze partner Energie VanOns. Hun hoofdtaak is om duurzame energie op te wekken voor particulieren en ondernemers, voor een schappelijke prijs, vanuit een coöperatief oogpunt. Zij staan sinds 2018 op nummer 1 in het onderzoek Duurzame Stroomleveranciers, uitegvoerd door de Consumentenbond, Wise en Natuur & Milieu.

Met Energie VanOns bieden we meer dan ‘gewone’ groene energie. Onze stroom wordt lokaal opgewekt door al bijna honderd energiecoöperaties in het noorden van het land. Hoe de cooperaties dat precies doen, besluiten ze zelf. De winst die we maken, investeren we weer in duurzame projecten, op Terschelling!

Overstappen gaat naar Energie VanOns is heel eenvoudig. Klik hier en vul je jaarverbruik en gegevens in. Na de aanmelding ontvang je een bevestiging van Energie VanOns en heb je 14 dagen bedenktijd.

Klik hier en stap vandaag nog over naar Terschelling Energie Van Ons!

Zakelijk contract afsluiten?

Maak een afspraak en wij doen een voorstel met een speciaal collectief tarief! Klik op een naam en mail voor een afspraak: Martien Verduijn, Jacob Sil Ruige, Willemijn Steentjes, Piet Sippens Groenewegen, Jelle Cupido en Floor Lagerwey

Jelle Cupido, bestuurvoorzitter Terschelling Energie: "We wonen op het mooiste eiland van Nederland en willen dat zo houden. We moeten daarom zo snel mogelijk verduurzamen en ik ben ervan overtuigd dat groene energie van Terschelling Energie de snelste en beste weg is naar resultaat."