Overstappen

Word klant van Terschelling Energie VanOns

Als je lokale groene stroom in huis haalt, draag je direct bij aan een schoner milieu. Je brengt simpel en snel een groot deel van de CO2 uitstoot van je huishouden omlaag. Vaak is overstappen ook nog voordeliger, want Terschelling Energie biedt concurrerende tarieven. De levering van energie gaat via onze partner Energie VanOns. Met Energie VanOns bieden we meer dan ‘gewone’ groene energie. Onze stroom wordt lokaal opgewekt door al bijna honderd energiecoöperaties in het noorden van het land. Hoe de cooperaties dat precies doen, besluiten ze zelf. De winst die wij maken, investeren we weer in duurzame projecten, op Terschelling! Door deze aanpak staat Energie VanOns (EvO) sinds haar oprichting op nummer 1 in de energieleveranciers ranglijst van Nederland.

Overstappen naar Terschelling Energie VanOns doe je voor het milieu, voor elkaar en voor jezelf.

Als je overstapt neem je verantwoording voor de natuur en de energievoorziening van nu en de toekomst. Je realiseert bovendien met een druk op de knop een belangrijk deel van de verlaging van je CO2 uitstoot. De hoofdtaak van EvO is om duurzame energie op te wekken voor particulieren en ondernemers, voor een schappelijke prijs, vanuit een coöperatief oogpunt. Zij staan daarom dus sinds 2018 op nummer 1 in het onderzoek Duurzame Energieleveranciers, uitgevoerd door de Consumentenbond, Wise en Natuur & Milieu.

Overstappen gaat naar Energie VanOns is heel eenvoudig.

Klik hier en vul je jaarverbruik en gegevens in. Na de aanmelding ontvang je een bevestiging van Energie VanOns en heb je 14 dagen bedenktijd.

Zakelijk contract afsluiten?

Maak een afspraak en wij doen een voorstel met een speciaal collectief tarief! Klik op een naam en mail voor een afspraak: Martien Verduijn, Jacob Sil Ruige, Willemijn Steentjes, Piet Sippens Groenewegen, Jelle Cupido en Floor Lagerwey

Jelle Cupido, bestuurvoorzitter Terschelling Energie: "We wonen op het mooiste eiland van Nederland en willen dat zo houden. We moeten daarom zo snel mogelijk verduurzamen en ik ben ervan overtuigd dat groene energie van Terschelling Energie de snelste en beste weg is naar resultaat."

Klik hier en stap vandaag nog over naar Terschelling Energie Van Ons!