De energievoucher voor huurders...

Lever deze voor 1 maart in!

Eilanders die een woning huren op Terschelling komen in aanmerking voor een energievoucher ter waarde van 80 euro, vergezeld van een informatief boekje over energiebesparing. Ben je huurder bij de woningstichting, dan heb je dit pakketje vorig jaar in de brievenbus gekregen. Particuliere huurders kunnen een mailtje naar de gemeente sturen om dit boekje te ontvangen.

Uiteraard is de verhuurder verantwoordelijk voor de grote maatregelen zoals woningisolatie en zonnepanelen. Maar ook als huurder kun je zelf actie ondernemen om de woning duurzamer te maken en bijvoorbeeld je energierekening omlaag te brengen. Ingewikkeld? Welnee! Je kunt al aanzienlijk besparen door - bijvoorbeeld - gebruik te maken van radiatorfolie, door het isoleren van leidingen of bijvoorbeeld het vervangen van de lampen in huis door Ledlampen.

Ook kan de waardebon een mooie stimulans zijn om bijvoorbeeld oud witgoed (zoals de koelkast of wasmachine) in te ruilen voor een zuiniger exemplaar. Lees hier meer tips die meteen werken.

Geïnspireerd? Lever dan gauw jouw energievoucher in! Dat kan op Terschelling bij: Lichttechniek Terschelling, Hubo Terschelling, EP: Ruijg, Zet An en Uw Schylger Vakwinkel. Deze ondernemers denken ook graag met je mee.

Deel: