Energiecafé dinsdag 12 juli

Met gratis energieadvies op maat

Stap op dinsdag 12 juli tussen 14.00 uur en 16.00 uur binnen bij Ons Huis te West voor energieadvies op maat! Energiecoaches, bestuursleden van Terschelling Energie en de beleidsmedewerker duurzaamheid van de gemeente Terschelling zijn daar dan aanwezig om met jou in gesprek te gaan.

Zij geven jou graag advies over onder andere lopende subsidies en belastingvoordelen en tips die specifiek gelden voor jouw huis of bedrijf. Want laten we eerlijk zijn: een huis of bedrijf verduurzamen is een project. Sommige maatregelen kun je zelf uitvoeren, maar andere maatregelen vragen meer voorbereiding of advies. De twee energiecoaches helpen jou om dit overzichtelijk te maken.

De bestuursleden van Terschelling Energie zijn aanwezig om met jou van gedachten te wisselen over lopende en toekomstige energieprojecten. Daarnaast kun je bij hen eventueel ook overstappen op groene ‘Energie vanOns’. Tot slot is de beleidsmedewerker duurzaamheid van de gemeente aanwezig om de duurzaamheidsambities van de gemeente met jou te delen.

Stap dus op dinsdagmiddag 12 juli binnen bij Ons Huis te West en laat je adviseren. Er ligt een gratis energiepakket op maat voor je klaar!

Deel: