Netcongestie

Netcongestie

Onlangs kregen we bij de coöperatie een tip binnen voor netcongestie. Mede eilandbewoner Jan Kooijman deelt zijn ervaring met de thuisaccu. Hij koos, na wat onderzoek, voor het merk Sessy en ontving als bestaande klant daarna een referral actie van dit bedrijf. Lees hieronder de ervaring van Jan en klik op de unieke link in het verhaal over Sessy, voor meer informatie over deze thuisaccu.

Jan: “Toen het laatst eens erg zonnig was en er ook behoorlijk wat wind stond merkte ik dat mijn zonnepanelen steeds een tijdje werden uitgezet om vervolgens weer te gaan leveren. Toevallig viel het mij op omdat mijn auto aan de lader stond en ik zag dat het lichtje op de lader af en toe rood en dan weer groen ging branden. Dat je ook wordt afgesloten terwijl je zelf je eigen stroom afneemt dat vond ik raar, dus belde ik met Liander. Het enige wat zij konden bedenken was dat ik op dat moment meer leverde dan afnam. En dat is mogelijk omdat mijn auto nog op 1 fase laadt en dus max. 4.2 kWh tegelijk kan afnemen terwijl de panelen net iets mee kunnen leveren. Ik had natuurlijk wel eens wat over netcongestie gelezen, maar hier op Terschelling had ik daar zelf nog nooit eerder iets van gemerkt. Ik heb mij wat meer verdiept in die materie en kwam voor een betaalbare batterij (voor particulier gebruik) uit bij het merk Sessy. Omdat wij ook van het gas af zijn en dus vrij veel stroom gebruiken o.a. voor de warmtepomp, hebben wij nu 2 batterijen van 5 kWh p/st. laten plaatsen. Omdat Sessy natuurlijk wel meer batterijen wil plaatsen hebben ze hun klanten gevraagd om tegen een vergoeding reclame voor hun product te maken. Heb jij ook interesse voor een of meerdere batterijen? Dan kun je via de unieke link in hun verhaal hieronder informatie opvragen. Komt het dan tot een geplaatste order dan gaat het genoemde bedrag van €50,- naar het goede doel. Wil je eerst wel eens zien hoe het werkt, of wil je meer informatie over mijn ervaring? Dan mag je me gerust bellen op: 06-25426715.”

---

Hoe werkt het?
Voor elke nieuwe klant die de bestaande klant aanbrengt met de eigen unieke link, krijgt de bestaande klant €50,-. Diegene ontvangt deze beloning zodra de installatie van de Sessy bij de nieuwe klant voltooid is en zij hun volledige betaling hebben voldaan. Sessy wil liever investeren in de mensen die hen helpen groeien dan hun marketingbudget besteden aan advertenties. Dit is de unieke link van Jan: www.sessy.nl/product/sessy/?ref=25e5c2bafd

Kiezen voor een goed doel
Bestaande klanten kunnen Sessy vragen om hun verdiensten aan een goed doel te schenken. Sessy heeft voor Justdiggit gekozen. Hun doel is om aangetaste landschappen te herstellen en te vergroenen, biodiversiteit te vergroten en een positieve invloed te hebben op het klimaat. Justdiggit steekt net als Sessy de handen uit de mouwen in de Decade of Doing. Elke kuil en elke batterij hebben impact.

Deel: