Zonnepark Hee 2 

Zonnepark Hee 2 is een uitbreiding van zonnepark Hee 1. Het nieuwe park omvat een tweede Veldsysteem van 1152 PV panelen van 335 Wp, dus een totaal vermogen van 386.000 Wp. Onze inschatting is dat dit tot een productie van ca 380.000 kWh zou kunnen leiden. Daarmnee kunnen we ruim 100 huishoudens van stroom voorzien! Samen leveren Hee 1 en Hee 2 straks dus ca. 800.000 kWh op. De bouw van Hee 2 start in het voorjaar van 2021. Om het park te kunnen realiseren hebben €300.000 nodig. We hopen die middels een crowdfunding campagne eind dit jaar samen met onze leden op te halen. Zie hieronder voor meer informatie over hoe je mee kunt doen met Hee 2!

Doe mee met Hee 2

De uitbreiding van Zonnepark Hee is in volle gang. We hebben hiervoor een nieuwe BV opgericht, getiteld Zonnepark Hee Fase 2. Terschelling Energie wil ook de uitbreiding van het zonnepark graag samen met haar leden realiseren. Ons uitgangspunt bij alle energieprojecten is tenslotte ‘Voor Terschelling, door Terschelling’. Daarom bieden we middels zogenaamde ‘community funding’, alle leden de kans een of meerdere zonnepanelen aan te schaffen. Er wordt hiervoor eind november een Obligatielening uitgeschreven waarin alleen leden van TE kunnen deelnemen. Een obligatie heeft een waarde van €300 en rentevergoeding van 3%. De kosten van de realisatie van het park bedragen totaal €300.000.

Wil je meedoen met Hee 2? Meld je dan snel aan als lid voor eenmalig €50 en dan ontvang je binnenkort een uitnodiging voor de crowdfunding van Hee 2!

Start bouw Zonnepark Hee 2

We zullen naar verwachting dan in het voorjaar van 2021 starten met de aanleg van het zonnepark. Dan kunnen we zo snel mogelijk profiteren van de eerste voorjaarszon! We houden je in de tussentijd van de ontwikkelingen op de hoogte via deze website en onze nieuwsbrief, dus meld je aan! Heb je een andere vraag, mail dan naar info@terschelligenergie.nl

Stap over op lokaal opgewekte groene stroom. Word klant van Energie VanOns.

Overstappen

Investeer in een duurzamer Terschelling. Word lid van Terschelling Energie.

Word lid