Word klant 

Door klant te worden via coöperatie Terschelling Energie, doe je iets goeds.

Overstappen naar Terschelling Energie VanOns doe je voor het milieu, voor Terschelling, voor elkaar en voor jezelf. Je neemt verantwoording voor de natuur en de energievoorziening van nu en de toekomst, door ons te steunen en door energie bij ons af te nemen. Wij op onze beurt, nemen verantwoording voor het uitvoeren van de taken waar we voor staan. Onze hoofdtaak is om duurzame energie op te wekken voor particulieren en ondernemers, voor een schappelijke prijs, vanuit een coöperatief oogpunt. De levering van die energie gaat via onze partner Energie VanOns.

Met Energie VanOns bieden we meer dan ‘gewone’ groene energie. Onze stroom wordt lokaal opgewekt door al bijna honderd energiecoöperaties. Hoe de cooperaties dat precies doen, besluiten ze zelf. De winst die we maken, investeren we weer in duurzame projecten. Energie VanOns geeft de regio extra energie! Wil je meer weten over deze beweging, ga dan naar hun website.

Klik hier en word klant bij Terschelling Energie.

Overstappen gaat heel eenvoudig. Klik hier en vul je gegevens in. Na de aanmelding ontvang je een bevestiging van Energie VanOns en heb je 14 dagen bedenktijd. Mocht je vragen hebben stuur dan een mailtje naar info(at)terschellingenergie.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Stap over op lokaal opgewekte groene stroom. Kies voor Terschelling Energie.

Overstappen

Investeer in een duurzamer Terschelling. Word lid van Terschelling Energie.

Word lid