Neem Energie VanOns

Word klant

Klik hier en stap vandaag nog over naar Energie VanOns.

Overstappen gaat naar Energie VanOns is heel eenvoudig. Klik hier en vul je gegevens in. Na de aanmelding ontvang je een bevestiging van Energie VanOns en heb je 14 dagen bedenktijd. Mocht je vragen hebben stuur dan een mailtje naar info(at)terschellingenergie.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Door klant te worden via coöperatie Terschelling Energie, doe je iets goeds.

Overstappen naar Energie VanOns doe je voor het milieu, voor elkaar en voor jezelf. Je neemt verantwoording voor de natuur en de energievoorziening van nu en de toekomst, door ons te steunen en door Energie VanOns af te nemen. Wij op onze beurt, nemen verantwoording voor het uitvoeren van de taken waar we voor staan. Onze hoofdtaak is om duurzame energie op te wekken voor particulieren en ondernemers, voor een schappelijke prijs, vanuit een coöperatief oogpunt. De levering van energie gaat via onze partner Energie VanOns.

Met Energie VanOns bieden we meer dan ‘gewone’ groene energie. Onze stroom wordt lokaal opgewekt door al bijna honderd energiecoöperaties. Hoe de cooperaties dat precies doen, besluiten ze zelf. De winst die we maken, investeren we weer in duurzame projecten. Energie VanOns geeft de regio extra energie! Wil je meer weten over deze beweging, ga dan naar hun website.