Overstappen

Word klant via Terschelling Energie, ook al heb je nu een andere leverancier

Door klant te worden via coöperatie Terschelling Energie, doe je iets goeds.

Voor het milieu, voor Terschelling, voor elkaar en voor jezelf. Je neemt verantwoording voor de natuur en de energievoorziening van nu en de toekomst, door ons te steunen en door energie bij ons af te nemen. Wij op onze beurt, nemen verantwoording voor het uitvoeren van de taken waar we voor staan. Onze hoofdtaak is om duurzame energie op te wekken voor particulieren en ondernemers, voor een schappelijke prijs, vanuit een coöperatief oogpunt. De levering van die energie gaat via onze partner Vandebron. Natuurlijk levert Vandebron ook CO2-gecompenseerd gas, indien u dit wilt.

Klant worden gaat heel eenvoudig

Kies hieronder van welke energiebron je energie wilt afnemen en vul je gegevens in. Let op dat er standaardwaardes zijn ingevuld voor de verbruikgegevens. Door op 'wijzig' te klikken, kan je de waardes aanpassen naar je eigen verbruik. Alleen als je via onderstaande link overstapt, wordt automatisch de actiecode 'TERSCHELLINGENERGIE' toegevoegd. Zo herkent Vandebron dat je via Terschelling Energie bent aangedragen en ontvangen wij een bijdrage van Vandebron. Hiermee kan TE nieuwe energieporojecten opzetten. Zo blijft je geld op het eiland en verdwijnt niet in de zakken van een (grote) derde partij. Geef ook meteen aan ons door dat je klant bent geworden, zo kunnen we ook onze klanten direct benaderen met belangrijk nieuws en leuke aanbiedingen.

Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben bij het invullen stuur dan een mailtje naar info@terschellingenergie.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Kies een van onze bronnen: