Vriendenkorting voor klanten van TE/Vandebron

€75 korting op je volgende energierekening

Vandebron heeft vorige week een mooie Vriendenactie gelanceerd voor haar klanten, dus ook die van Terschelling Energie! Ze heeft hierover op 29 november al haar klanten gemaild. Vanaf nu kun je als klant van TE/Vandebron € 75,- Vriendenkorting geven én krijgen. Voor elke vriend die dankzij jou klant wordt, krijg jij korting. Dus hoe meer vrienden, hoe meer korting. En je vriend? Die krijgt deze korting natuurlijk ook!

Deel je persoonlijke link, die in de mail staat, in drie stappen:

  1. Klik op de button en vul je e-mailadres in
  2. Nodig je vrienden uit met een persoonlijk verhaal (zie hieronder)
  3. Voor elke vriend die overstapt, krijgen jullie allebei € 75,- korting op de eerstvolgende energienota

Zorg dat nieuwe klanten bij het invullen van hun gegevens de actiecode TERSCHELLINGENERGIE invullen! Dan heeft de coöperatie er ook wat aan! Voor iedereen die via TE klant wordt, ontvangt de coöperatie nl. standaard een vergoeding. Die afspraak hebben we met Vandebron om Terschelling te verduurzamen!

Tip! Je kunt de uitnodiging die je meestuurt persoonlijk maken. Hieronder een voorbeeld van een persoonlijke tekst, copy-paste hem, vul je telefoonnummer en naam in en klaar ben je!

Voorbeeld mail

Hi,

Goed nieuws! Ik nodig je uit om over te stappen naar Terschelling Energie/Vandebron. Bij Vandebron krijg je je duurzame stroom van een lokale energiebron. Zo kun jij ook goed bezig zijn, zonder dat je daar iets voor hoeft te veranderen.

Via Vandebron koop je energie van een lokale, duurzame energiebron die dankzij jou een eerlijkere prijs ontvangt. Stap jij ook over via Terschelling Energie naar Vandebron, dan maak jij Nederland groener en help je ook Terschelling te verduurzamen! Voor elke klant die zich aanmeldt via Terschelling Energie, krijgt de eilander coöperatie nl. een vergoeding! En daarmee kan TE energieprojecten opzetten om het eiland en dus de wereld groener te maken.

Ontvang € 75,- Vriendenkorting
Dankzij mij ontvang je nu € 75,- Vriendenkorting op je energienota. Wil je gelijk een kijkje nemen tussen alle energiebronnen? Meld je dan aan via terschellingenergie.nl/overstappen kies een bron en vermeld bij het invullen van jouw gegevens de actiecode TERSCHELLINGENERGIE! Dan word je klant bij TE/Vandebron!

Heb je vragen?
Stuur een mail naar info@terschellingenergie.nl of bel me op 06-…. voor informatie over deze aanbieding!

Op naar goeie energie voor iedereen!

Met vriendelijke groet,
[je naam]

Deel: