Vloerisolatiebedrijf TS50

Leverancier:

Twee jaar geleden startte Hans de Leng uit West-Terschelling met zijn Vloerisolatiebedrijf TS50. “Als Terschelling in 2020 volledig energieneutraal wil zijn, moeten we hard aan de slag. Daarom is het nu tijd om mijn bedrijfje aan iedereen voor te stellen.”

“Een maat van mij werkt met de producten van Tonzon, uitvinder en producent van het eerste opvouwbare isolatiemateriaal ter wereld. Daardoor kwam ik met het vak in contact en wekte het mijn interesse”, legt Hans uit. Hij volgde een uitgebreide workshop bij het bedrijf, waarbij zowel praktijk als theorie aan bod kwamen. Vanaf het moment dat hij de cursus met succes afrondde kon hij aan de slag met Vloerisolatiebedrijf TS50. “Bij Tonzon hebben ze een compleet nieuwe manier van isoleren ontwikkeld. Ze bedachten het opvouwbare isolatiemateriaal, waarbij de benodigde lucht pas op de plaats van bestemming in het materiaal wordt opgesloten. Ze hebben de thermosfles flexibel gemaakt.”

“Het mooie van deze isolatiefolie is dat het vrijwel onder alle oppervlakten gemonteerd kan worden. Het enige dat je nodig hebt is een kruipruimte onder de woning met minimaal veertig centimeter bewegingsruimte.” Hans legt uit dat het materiaal wordt aangeleverd op een rol. Er komen geen grote vrachtwagens bij het vervoer kijken. “Dat scheelt enorm in de transportkosten. Bovendien promoot de gemeente deze vorm van isoleren graag. Ze geven een subsidie in de vorm van twintig procent korting op de rekening.”

 
Contact
Projecten
LocatieProject