Kortingen en aanbiedingen tijd Maand van de Zon

Ook ondernemers laten de zon schijnen!

Diverse Terschellinger ondernemers bieden tijdens de Maand van de Zon voordelige duurzame producten. Blokker, Multimate, Mast Installaties, Terschelling Techniek, Hema, Expert, Bakker Installatie, EP Ruijg, Groenpand, Ben Pleijzier, Zonnestroom Terschelling en Ruijg Installatie doen mee aan de campagnemaand.

Zo krijg je 25% korting op alle ledlampen bij de HEMA vanaf 8 september tot en met 10 oktober.

De Expert -ook op West- geeft bij aankoop van A+++ wasmachines, koelkasten of A++ wasdrogers per bestede €150 een ledlamp cadeau!

Blokker verkoopt twee ledlampen voor de prijs van een!

EP: Ruijg in Lies biedt zonnige inruilkortingen. Ruil deze maand je oude apparaten in voor de nieuwste warmptepompdroger, koel- of vrieskast met energieklasse A+++ en je krijgt een forse korting op je aanschaf!

In week 38 (19 - 26 september) krijgt iedereen een papieren zak van de Multimate bij de huis-aan-huis-folders onder het motto: Bespaar een smak. Vul die zak! Deze zak kunnen onze klanten vullen met oude (gloei-, spaar-, tl- en halogeen)lampen. Voor elke ingeleverde lamp krijgt de klant een kortingsvoucher ter waarde van EUR 2,-. Bij de aankoop van LED-lampen kan de klant dan per LED-lamp een kortingsvoucher inleveren. Dit is dus een korting van EUR 2,- per LED-lamp.

Zes eilander installatiebedrijven bieden tijdens de Maand van de Zon een gezamenlijke kortingsactie. Schaf je tussen 8 september en 10 oktober 12 zonnepanelen aan bij een van de bedrijven, dan krijg je van die bedrijven vier aandelen van Terschelling Energie (TE) ter waarde van 200 euro. Zonnestroom Terschelling, Bakker installatie, Ruijg Installatie, Terschelling Techniek, Ben Pleijzier, Groenpand en Mast Installatie doen mee aan de aanbieding tijdens de campagnemaand.

Vanaf 8 september zijn alle kortingen en aanbiedingen herkenbaar aan het TE logo in de winkels en staan ze hier op de site!

Deel: